Πολυμήχανο - Main Section

Πολυμήχανο - Main Component

Ερωτήσεις για ταμειακές:

Γιατί κάποιες ταμειακές είναι πολύ οικονομικές;

Μια ταμειακή μηχανή η οποία έχει πολύ χαμηλή τιμή είναι υποδεέστερη τόσο ως προς την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της όσο και στην ποιότητα διαδικασίας κατασκευής.

Μπορώ να αλλάξω μνήμη στην παλιά μου ταμειακή;

Από το 2013 το ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ έχει ανακαλέσει την αλλαγή φορολογικής μνήμης για όσες ταμειακές έχουν περάσει το όριο των τεσσάρων ετών από τη στιγμή έκδοσης της άδειάς τους.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής μιας ταμειακής;

Όλες οι ταμειακές έχουν χωρητικότητα  για έκδοση 1800 Ζ (περίπου 5-6 χρόνια, ανάλογα με τη χρήση).

Τι χρειάζεται για την αγορά μιας καινούριας ταμειακής μηχανής;

Αφού ολοκληρώσετε τις διαδικασίες στην αρμόδια ΔΟΥ και πάρετε στα χέρια σας το χαρτί της έναρξης, μπορείτε να επιλέξετε ταμειακή μηχανή.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε ποικιλία ετοιμοπαράδοτων ταμειακών μηχανών και με τη βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας να καταλήξετε στην καταλληλότερη για εσάς λύση.

Στη συνέχεια ετοιμάζουμε όλα τα απαραίτητα χαρτιά για τη δήλωση της μηχανής, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί αυστηρά εντός 10 ημερών. Προγραμματίζουμε την ταμειακή άμεσα και την παραδίδουμε στο κατάστημά σας, όπου πραγματοποιείται από εμάς επίδειξη των λειτουργιών της ταμειακής με σκοπό την καλύτερη και ευκολότερη εκμάθησή της από εσάς.

Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή ταμειακής μηχανής;

Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν επιλέγετε ταμειακή είναι ότι αποτελεί φορολογικό στοιχείο που θα σας συνοδεύει για αρκετά χρόνια και για το λόγο αυτό πρέπει να διευκολύνει τη δουλειά σας!

Υπάρχουν ενδεδειγμένες ταμειακές μηχανές για κάθε τύπο επιχείρησης και καταστήματος, ανάλογα με τις δραστηριότητες που πρόκειται να αναπτύξει ο κάθε επιχειρηματίας. Επομένως, η επιλογή της ταμειακής πρέπει να γίνει βάσει της καθημερινής χρήσης που πρόκειται να έχει.

ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:

  • Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. Για παράδειγμα ένα κοσμηματοπωλείο μπορεί να κόβει 4 αποδείξεις την ημέρα με σύνολο 3.000 ευρώ, ενώ ένας φούρνος μπορεί να κόβει 200 αποδείξεις ημερησίως με σύνολο 800 ευρώ. Κατά συνέπεια ο φούρνος χρειάζεται μια ταμειακή μεγαλύτερης αντοχής, με ανθεκτικό και γρήγορο εκτυπωτικό, με στοιβαρό πληκτρολόγιο που είναι σχεδιασμένη για συνεχή χρήση.
  • ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ (Συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, αυξομείωση της τάσης του ρεύματος, 24ωρη λειτουργία κλπ)
  • Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ δηλαδή ο πραγματικός αριθμός αποδείξεων που μπορεί να εκδώσει η ταμειακή μηχανή εκτός ρεύματος, αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής ιδιαίτερα για χρήση σε υπαίθριες αγορές.
  • Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ όπως σύνδεση με Barcode Scanner, με ηλεκτρονική ζυγαριά λιανικής πώλησης, με εκτυπωτές, με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, με το συρτάρι, με έξτρα οθόνη, με πληκτρολόγιο, με tablet, σύνδεση σε δίκτυο ταμειακών κλπ.
  • Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια αξιόπιστη πρόταση που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας!

Ποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις ταμειακές;

Οι διαφορές ανάμεσα στις ταμειακές είναι μεγάλες, ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει η καθεμία. Οι ταμειακές διαφέρουν ως προς την ποιότητα και την ταχύτητα του μηχανισμού εκτύπωσης, τη στιβαρότητα του πληκτρολογίου, το πλάτος της χαρτοταινίας, το αν διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία ή όχι, αν έχουν δυνατότητα σύνδεσης με την Γ.Γ.Π.Σ., αν μπορούν να συνδεθούν σε δεύτερο χρόνο με περιφερειακά (ζυγαριά ή / και με υπολογιστή ή / και με barcode scanner) και προγράμματα κ.λπ.

Ερωτήσεις για ζυγιστικά συστήματα:

Ποια είναι τα κριτήρια για την αγορά ζυγαριάς;

Οι επαγγελματικές ζυγαριές ποικίλλουν. Διακρίνονται σε:

  • Λιανικής πώλησης (με ετικέτα, με εκτυπωτή, χωρίς ετικέτα, χωρίς εκτυπωτή, λαϊκών αγορών) 
  • Βιομηχανικής ζύγισης (πλάστιγγες, εργαστηρίου).

Η επιλογή ενός ζυγιστικού συστήματος εξαρτάται από τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να σας προτείνουμε την πιο αξιόπιστη λύση για εσάς.

Ερωτήσεις για τη μηχανογράφηση:

Γιατί να χρησιμοποιήσω πρόγραμμα;

Η χρήση του κατάλληλου προγράμματος θα διευκολύνει τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο στις καθημερινές σας εργασίες και θα είστε περισσότερο παραγωγικοί, με άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη!

Τα προγράμματα ποικίλουν ανάλογα με τις δραστηριότητες που αναπτύσσετε.

Δείτε τις ολοκληρωμένες προτάσεις μας για καταστήματα και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Πολυμήχανο - Bottom info