Πολυμήχανο - Main Section

Πολυμήχανο - Main Component

Νέα

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Η εταιρεία μας λόγω των εξελίξεων και ακολουθώντας τα μέτρα του ΕΟΔΥ για την άμεση αντιμετώπιση της εξάπλωσης του  κορωνοϊού (Covid-19) προσαρμόζει τη λειτουργία της στα νέα δεδομένα.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας από 18-3-20 έως 31-3-20 θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας 9.00-16.00.

Σεβόμενοι το προσωπικό της εταιρείας μας αλλά και όλους εσάς τους πελάτες και συνεργάτες μας, το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό για το κοινό και οι παραγγελίες θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικώς. Οι παραδόσεις θα γίνονται από ανθρώπους της εταιρείας μας αυθημερόν ή την επόμενη μέρα από τη λήψη της παραγγελίας.

Τα μέλη του τεχνικού μας τμήματος θα δουλεύουν με προσαρμοσμένο ωράριο παρέχοντας και απομακρυσμένη υποστήριξη. Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας.

Ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας υγεία και ασφάλεια.

Με εκτίμηση,

Πολυμήχανο

                                                                                                                                    

Αγαπητοί   πελάτες  & συνεργάτες,

Σε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της διαβίβασης σε πραγματικό χρόνο και για κάθε μία συναλλαγή των δεδομένων των λιανικών συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ), προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΦΕΚ Α. 1011 /16-01-2020, αποσύρονται οι Φορολογικοί Ηλεκτρονικοί Μηχανισμοί (ΦΗΜ), που έχουν λάβει άδειες καταλληλότητας με τις ΠΟΛ. 1234/2002 και 1135/2005 και δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης για αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ.

Οι κάτοχοι των ανωτέρω ταμειακών μηχανών υποχρεούνται να δηλώσουν, μέχρι τις 31 Μαΐου 2020, την παύση αυτών, στο TaxisNet ή στην αρμόδια ΔΟΥ, όπως αναλυτικά καθορίζεται στην εν λόγω απόφαση.

Οι συγκεκριμένες ταμειακές έχουν αγοραστεί μέχρι 31-12-2013. Χρειάζεται προσοχή ώστε να έχουν κλείσει και στο taxis έγκαιρα για την αποφυγή τυχόν προστίμων: α) όσες ταμειακές μηχανές ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και έχουν κάνει πλήρωση μνήμης, β) όσες ταμειακές μηχανές ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, δεν έχουν κάνει πλήρωση μνήμης και βρίσκονται στην κατοχή επαγγελματιών που λόγω της φύσης του αντικειμένου τους δεν εκδίδουν καθημερινά Ζ (π.χ. μικροπωλητές, έμποροι λαϊκών αγορών, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, συνεργεία αυτοκινήτων κ.λπ.).

Επιπλέον, ταμειακές μηχανές που αγοράστηκαν από 1-01-2014 είναι πιθανό να χρειαστούν κάποιες αναβαθμίσεις ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της ΑΑΔΕ (π.χ. αποστολή αποδείξεων σε πραγματικό χρόνο έκδοσής τους).

Η εταιρεία μας - με βάση την εμπειρία των 35 χρόνων παρουσίας στο χώρο της οργάνωσης και εξοπλισμού καταστημάτων, γραφείων και επιχειρήσεων - διαθέτει ετοιμοπαράδοτα και αξιόπιστα μοντέλα ταμειακών μηχανών κατάλληλα να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία και διευκρίνιση.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις ταμειακές που αποσύρονται στο ακόλουθο link https://www.aade.gr/sites/default/files/2020-01/Modela_FHM.pdf

Μέσα στο 2020 θα προχωρήσει η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με τη ΓΓΠΣ, έτσι ώστε όλες οι ταμειακές να αποστέλλουν δεδομένα για αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο καταγραφή κάθε απόδειξης που εκδίδεται. Για να είστε προετοιμασμένοι μπροστά στις επερχόμενες αλλαγές, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τις παλιές σας ταμειακές στο taxis για να αποφύγετε τυχόν πρόστιμο. Ελέγξτε αν η ταμειακή σας  είναι νέων προδιαγραφών, αν έχει μία χαρτοταινία και έχει αγοραστεί μετά το 2014, αν πλησιάζει στα 1800 Ζ και εάν βρίσκεται κοντά σε router.

Από 1/1/2020 ξεκινάει, επίσης, η τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων και η εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης αρχικά σε όσες επιχειρήσεις έχουν συναλλαγές με το δημόσιο και με σταδιακή επέκταση σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. Για την πραγματοποίηση  Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται, μέσω της αυτοματοποίησης, να συμβάλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αλλά και στη μείωση του λειτουργικού και γραφειοκρατικού κόστους των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το ακόλουθο link: https://www.aade.gr/mydata , στο site της ΑΑΔΕ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση για εσάς, πάντα με γνώμονα τις δραστηριότητες και τις ανάγκες της επιχείρησής σας και πάντα σε συνεργασία με τον λογιστή σας.

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 20 Μαΐου τίθεται σε ισχύ ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ σε τρόφιμα και υπηρεσίες εστίασης, τα οποία θα πέσουν από το 24% στο 13%, όπως προβλέπεται στην ψηφισθείσα τροπολογία σχετικά με την αντικατάσταση του παραρτήματος ΙΙΙ του κώδικα Φ.Π.Α..

 

Αγαπητοί πελάτες,

Σύμφωνα με την ΠΟΛ.1196 (08/12/2017, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4486 (19/12/2017),  ορίζονται δύο χρονικά περιθώρια,εντός των οποίων θα πρέπει να γίνουν οι παύσεις παλιών ΦΗΜ και στη συνέχεια να αντικατασταθούν με νέους ΦΗΜ.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ), οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα έκδοσης απόδειξης λιανικών συναλλαγών σε ευρώ και εξακολουθούν να εμφανίζονται στο υποσύστημα TAXIS ως ενεργοί, καλούνται να δηλώσουν την εκπρόθεσμη παύση αυτών στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., μέχρι την 28-02-2018. Από την 01-03-2018 και στο εξής τυχόν εμφάνιση ΦΗΜ της ανωτέρω κατηγορίας ως ενεργού στο υποσύστημα TAXIS, συνιστά για τον κάτοχο-χρήστη αυτού παράβαση των διατάξεων της περίπτωσης ια' της παραγράφου 1 του άρθρου 54 του ν.4174/2013.

Με την ίδια απόφαση, αποσύρονται από την χρήση οι ΦΗΜ των οποίων η διάθεση, η μεταβίβαση μεταχειρισμένων, η χρηματοδοτική μίσθωση καθώς και η τοποθέτηση φορολογικών μνημών λόγω πλήρωσης των παλαιών έχει ρητά απαγορευτεί από 01-10-2008 με τις διατάξεις της Α.Υ.Ο.Ο. ΠΟΛ.1063/26.3.2008. Οι κάτοχοι των ανωτέρω ΦΗΜ, υποχρεούνται να δηλώσουν μέχρι την 31-05-2018, την παύση αυτών κατά περίπτωση στο σύστημα TAXISNET ή στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., όπως αναλυτικά καθορίζεται στην εν λόγω απόφαση. Από την 01-06-2018 και εξής,τυχόν εμφάνιση ΦΗΜ της κατηγορίας αυτής ως ενεργού στο υποσύστημα TAXIS, συνιστά για τον κάτοχο-χρήστη αυτού παράβαση των διατάξεων της περίπτωσης ια' της παραγράφου 1 του άρθρου 54 του ν.4174/2013.

Επιπλέον πρόστιμο θα επιβάλλεται, όταν διαπιστώνεται ότι η επιχείρηση εκδίδει στοιχεία λιανικής πωλήσης χωρίς τη χρήση φορολογικού ηλεκτρονικού μηχανισμού, ή από φορολογικό ηλεκτρονικό μηχανισμό, ο οποίος δεν λειτουργεί με εγκεκριμένες προδιαγραφές.

Πιο αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε την ΠΟΛ. 1196

Αγαπητοί πελάτες,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την υποχρεωτική επισήμανση καταγωγής - προέλευσης του κρέατος από επιχειρήσεις στην ταμειακή μηχανή, όπως τα κρεοπωλεία και τα καταστήματα λιανικής πώλησης που έχουν τμήμα κρεοπωλείου σύμφωνα με τον νόμο 4492, διατάξεις του οποίου παρατίθενται στη συνέχεια για την πληρέστερη ενημέρωσή σας:

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4492
ΦΕΚ Α’ 156/18.10.2017

Διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων και άλλες διατάξεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΝΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΥΑΛΛΟΙΩΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Άρθρο 9.Υποχρεωτική επισήμανση καταγωγής - προέλευσης στο κρέας

Οι επιχειρήσεις, όπως τα κρεοπωλεία και τα καταστήματα λιανικής πώλησης που έχουν τμήμα κρεοπωλείου, οι οποίες απασχολούνται με τη λιανική πώληση προσυσκευασμένου ή μη νωπού κρέατος, διατηρημένου με απλή ψύξη και κατεψυγμένου κρέατος βοοειδών, χοιροειδών, αιγοπροβάτων και πουλερικών, καθώς και κιμά, σπλάχνων και λοιπών βρώσιμων μερών του κρέατος, πέραν των άλλων υποχρεώσεών τους σχετικά με την επισήμανση καταγωγής – προέλευσης στο κρέας, όπως αυτές κάθε φορά προβλέπονται στην ενωσιακή και εθνική νομοθεσία, υποχρεούνται να:
α) Αναγράφουν το είδος κρέατος, τη χώρα καταγωγής ή τις χώρες εκτροφής, όπου η πρώτη χώρα εκτροφής νοείται η χώρα γέννησης και η τελευταία χώρα εκτροφής νοείται η χώρα σφαγής, στα παραστατικά που εκδίδονται από το φορολογικό ηλεκτρονικό μηχανισμό που χρησιμοποιούν, όπως ταμειακές μηχανές, φορολογικοί εκτυπωτές, Αυτόνομη Δημοσιονομική Μονάδα Επεξεργασίας - ΑΔΗΜΕ, Ειδική Ασφαλής Φορολογική Διάταξη Σήμανσης Στοιχείων – ΕΑΦΔΔΣ, ολογράφως ή με συντομογραφία, καθώς και το βάρος των πωλούμενων ποσοτήτων. Ο όρος «καταγωγή» χρησιμοποιείται μόνο για το κρέας που λαμβάνεται από ζώα τα οποία έχουν γεννηθεί, εκτραφεί και σφαγεί και, ως εκ τούτου, παραχθεί εξ ολοκλήρου, σε ένα μόνο κράτος - μέλος ή τρίτη χώρα. Στην ειδική περίπτωση του κρέατος βοοειδών «ελληνικής εκτροφής άνω των 5 μηνών» μπορεί να αναγραφεί αντί των χωρών εκτροφής η ένδειξη «ελληνικής εκτροφής άνω των 5 μηνών».
β) Θέτουν υπόψη των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών τη μηνιαία εκτύπωση δελτίου αναφοράς «Ζ» ειδών κατά περίπτωση από το φορολογικό ηλεκτρονικό μηχανισμό που χρησιμοποιούν, καθώς και την εκτύπωση δελτίου αναφοράς «Χ» ειδών κατά περίπτωση. Η εκτύπωση της αναφοράς «Ζ» ειδών πριν από το τέλος του μήνα επιτρέπεται εφόσον η επιχείρηση προβεί προηγουμένως σε εκτύπωση των προ του μηδενισμού κινήσεων που δεν αποτυπώνονται σε προηγούμενη εκτύπωση (έκδοση δελτίου αναφοράς ειδών «Χ» από την έκδοση του προηγούμενου δελτίου αναφοράς «Z»).
γ) Προγραμματίσουν, στην περίπτωση ταμειακών μηχανών, τα είδη στην ταμειακή μηχανή και ο χειριστής να εισάγει σε κάθε πώληση το ακριβές βάρος κάθε πωλούμενου προϊόντος. Αν η εν λόγω ταμειακή μηχανή δεν αναγνωρίζει ζυγιζόμενα είδη, ο χειριστής υποχρεούται να εισάγει σε κάθε πώληση το ακριβές βάρος για το κάθε πωλούμενο είδος στον αντίστοιχο κωδικό είδους. Σε όσες επιχειρήσεις υπάρχει εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καθοδηγεί το φορολογικό ηλεκτρονικό μηχανισμό, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές μπορεί να αναζητούν πληροφορίες κατά τη διεξαγωγή του επιτόπιου ελέγχου από αυτή.
δ) Διατηρούν για τρία (3) έτη από την ημερομηνία πώλησης του κρέατος τη μηνιαία εκτύπωση αναφοράς «Ζ» ειδών που προκύπτει από το φορολογικό ηλεκτρονικό μηχανισμό που χρησιμοποιούν. Για την τήρηση των υποχρεώσεων του παρόντος άρθρου πραγματοποιούνται οι έλεγχοι και επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπονται για την εφαρμογή των Κανονισμών (ΕΚ) 178/2002, (ΕΚ) 882/2004, (ΕΕ) 931/2011 και (ΕΕ) 1337/2013.

Άρθρο 15. Μεταβατικές διατάξεις

2. Μέσα σε έξι (6) μήνες από την έναρξη ισχύος του παρόντος oι επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούνται με τη λιανική πώληση προσυσκευασμένου ή μη νωπού κρέατος, διατηρημένου με απλή ψύξη και κατεψυγμένου κρέατος χοιροειδών, αιγοπροβάτων και πουλερικών, καθώς και κιμά, σπλάχνων και λοιπών βρώσιμων μερών του κρέατος προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του άρθρου 9.

Πιο αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο τον νόμο στο ΦΕΚ Α’ 156/18.10.2017

Αγαπητοί πελάτες,

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2018!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την υποχρέωση όλων των επιχειρήσεων Λιανικής και Χονδρικής από 1.1.2018 σχετικά με την επιβολή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ για τις πλαστικές σακούλες που διαθέτετε στους πελάτες σας.

Σύμφωνα με τον Νόμο (ΦΕΚ 2812) και την ΠΟΛ 1211/2017:

  • Δεν καταβάλλεται ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ για όλες τις πλαστικές σακούλες. Ανάλογα με το «πάχος» της κάθε σακούλας, κάποιες απαλλάσσονται και κάποιες όχι. Για να μην υπάρχει παρανόηση σχετικά με αυτό, συνεργαστείτε με τον λογιστή σας.
  • Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, ισχύει από 1.1.2018 και είναι 0,03 συν ΦΠΑ 24% (0,04 €). Από 1.1.2019 το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ θα ανέλθει στα 0,07 συν ΦΠΑ 24% (0,09 €).
  • Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ είναι ανεξάρτητο από την χρέωση της κάθε σακούλας, για το οποίο αποφασίζει η κάθε επιχείρηση μόνη της.
  • ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΦΤΜ, θα πρέπει να «προγραμματιστεί» ένα νέο Είδος ή νέο Τμήμα που να ανήκει στο ΦΠΑ Γ, να έχει  περιγραφή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ και να έχει σταθερή τιμή 0,04 €. Οι κινήσεις του Είδους ή του Τμήματος, με την ένδειξη ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, θα πρέπει να αναγράφονται σε κάθε ημερήσιο Ζ (ποσότητα και αξίες).
  • Σε αυτό το τμήμα δεν πρέπει να καταχωρούνται άλλα ποσά του ΦΠΑ Γ, γιατί τα ποσά που θα εμφανίζονται στο Τμήμα αυτό, θα αποδίδονται (ανά τρίμηνο) μέσω της ΑΑΔΕ στο «Κράτος».
  • ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΕΑΦΔΣΣ ή ΑΔΗΜΕ, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο Είδος στην Εμπορική Εφαρμογή (Erp), όπως ανωτέρω. Επίσης θα πρέπει το ERP να βγάζει μια αναφορά στην οποία θα αναγράφονται οι κινήσεις του είδους ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ (ποσότητα και αξίες).

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το κατάστημά μας θα είναι ανοιχτό στις 2.1.2018 από τις 9.00 έως τις 18.00.

Για κάθε απορία σας, είμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ

 

Αγαπητοί πελατες,

 

Στο πλαίσιο του ψηφισθέντος πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή στις 22.5.2016, προκύπτει η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ Γ, στο 24%. Η έναρξη της αλλαγής αυτής, ορίζεται για την 1η Ιουνίου 2016. με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας θα είμαστε ανοιχτά τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ (1/6/2016) - ΠΕΜΠΤΗ (2/6/2016) - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (3/6/2016): 8.30-20.00

 

ΣΑΒΒΑΤΟ (4/6/2016) - ΚΥΡΙΑΚΗ (5/6/2016): 9.00-15.00

 

ΔΕΥΤΕΡΑ(6/6/2016) - ΤΡΙΤΗ (7/6/2016) - ΤΕΤΑΡΤΗ (8/6/2016) - ΠΕΜΠΤΗ (9/6/2016) - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(10/6/2016) : 8.30-20.00

 

Από το ΣΑΒΒΑΤΟ 11.6.2016 θα είμαστε στη διάθεσή σας για την αλλαγή του ΦΠΑ κατά τις ώρες λειτουργίας τις εταιρείας μας στο ωράριο που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

 

Τέλος, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μετα από υπουργική απόφαση, από 1.6.2016 θα πραγματοποιηθεί και η αλλαγή του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ Γ από 16% σε 17%.

 

Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ (4%,9%,17%) διατηρούνται έως 31.12.2016 για τα νησιά του Αιγαίου εκτός από:

- Θήρα, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ρόδο, Σκιάθο (καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές από 1.10.2015)

- Σύρο, Θάσο, Άνδρο, Τήνο, Κάρπαθο, Μήλο, Σκύρο, Αλόννησο, Κέα, Αντίπαρο, Σίφνο

(καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ από 1.6.2016)

 

 

 

 

 

Αγαπητοί πελάτες & συνεργάτες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας

ενημερώσουμε οτι διατίθεται προς πώληση η ΦΤΜ DATECS CTR-220 με νέο λογισμικό, που πλέον υποστηρίζει και την έκδοση τιμολογίων σύμφωνα με την οδηγία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων από 26/2/2016.

Η Γ.Γ.Δ.Ε. επισημαίνει ότι: " οι ταμειακές μηχανές και οι ΑΔΗΜΕ που έχουν λάβει έγκριση με τις τεχνικές προδιαγραφές της ΠΟΛ 1220/2012, έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν τιμολόγια ή άλλα στοιχεία χονδρικής πώλησης, καθώς αυτό αναγράφεται ρητά στο άρθρο 2.7.1. του κεφ. 2 των Τεχνικών Προδιαγραφών ΦΗΜ της ΠΟΛ 1220/2012".

Το συγκεκριμένο λογισμικό μπορεί να αναβαθμίσει και τις ΦΤΜ CTR-220 που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία, ώστε να εκδίδουν τιμολόγια.

Αγαπητοί πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι ο λαχνός που κερδίζει το κινητό NOKIA LUMIA 550 είναι ο αριθμός 98, ο οποίος αντιστοιχεί στα δύο τελευταία ψηφία του 1ου αριθμού του λαικού λαχείου στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2016.

Νέα υπηρεσία i-bank simple pay spot


Στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot, που δημιουργείται με στρατηγική συμφωνία της Εθνικής με την εταιρία RBS Α.Ε., μπορεί να ενταχθεί κάθε κατάστημα λιανικής. Με την καινοτόμο αυτή υπηρεσία οι καταναλωτές, αρκεί να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα μικρής λιανικής της περιοχής τους (μίνι μάρκετ, ψιλικά, περίπτερο, φαρμακείο, αρτοποιείο κλπ) με τη σήμανση "i-bank Simple Pay Spot" και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΚΟ (ρεύμα, φυσικό αέριο, ύδρευση κ.ά.), τηλεπικοινωνίες και άλλους οργανισμούς ή να αγοράζουν άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας.
Ο αριθμός των εγκεκριμένων καταστημάτων που θα ενταχθούν στο δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot», θα είναι συγκεκριμένος για κάθε γεωγραφική περιοχή.
Η σηματοδότηση του καταστήματός σας ως εγκεκριμένου σημείου «i-bank Simple Pay Spot», παρέχει κύρος και αναγνωρισιμότητα και το διαφοροποιεί από τον τοπικό ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα, το κατάστημα απολαμβάνει ιδιαίτερης προβολής, τόσο μέσα από τις τακτικές διαφημιστικές καμπάνιες της Εθνικής Τράπεζας

για το δίκτυο «i-bank Simple Pay Spot», όσο και μέσα από την ένταξή του σε ειδική ιστοσελίδα που θα περιλαμβάνει όλα τα «Σηµεία Πληρωµής».

 Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ένταξης του καταστήματός σας στο νέο δίκτυο i -bank Simple Pay Spot:


1. Αναδεικνύεται σε στρατηγικό κέντρο ηλεκτρονικών συναλλαγών της περιοχής του, αξιοποιώντας τις υποδομές της Εθνικής Τράπεζας


2. Έχει πρόσβαση σε όλα τα κανάλια της Εθνικής Τράπεζας (Καταστήματα, ATM, APS, Internet Banking) για τις συναλλαγές του. Ειδικά για τις καταθέσεις μετρητών μπορεί να εξυπηρετηθεί στα περισσότερα από 1.400 ATM της Τράπεζας, 650 από τα οποία δέχονται κατάθεση μετρητών χωρίς φάκελο με άμεση πίστωση του λογαριασμού τους.


3. Εξοπλίζεται με την πλέον εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή που αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα ταμείου και ηλεκτρονικών συναλλαγών της RBS (touch POS). Οι επιλογές της υλικοτεχνικής υποδομής εναλλακτικά αποτελείται από,

  • ELIO PoSS, το οποίο εκτός από τον εξοπλισμό περιλαμβάνει και προεγκατεστημένη μία εξελιγμένη εφαρμογή λογισμικού η οποία εξυπηρετεί ταυτόχρονα και ευρύτερες ανάγκες του καταστήματος, όπως έκδοση νόμιμων φορολογικών αποδείξεων, πλήρη διαχείριση λειτουργιών ταμείου, διαχείριση ειδών, πολιτικές loyalty (πόντοι, κουπόνια), αναφορές πωλήσεων κ.ά.  
  • Microemporio RMS αποτελεί μια μοναδική λύση εντατικής λιανικής και εμπορικής διαχείρισης με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για κάθε είδους μικρομεσαία επιχείρηση λιανικής.


4. Διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιοκτησία του εξοπλισμού, καθώς και την εγγύηση της απρόσκοπτης λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών.


5. Ακολουθεί μια γρήγορη και απλή διαδικασία ένταξης στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot.


6. Το κατάστημα-επιχείρηση-γραφείο αποκτά νέο πελατολόγιο το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί για την προώθηση των προϊόντων του.


7. Η εξόφληση του κάθε λογαριασμού αφήνει στο κατάστημά σας έσοδα.Για περισσότερες πληροφορίες ή για αίτημα ένταξης του καταστήματός σας στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot επικοινωνήστε μαζί μας!Η εταιρεία μας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics  – SYSKEVASIA 2014, η οποία θα λάβει χώρα 7-10 Νοέμβρη στo Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας (Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301).

Σας ενημερώνουμε ότι από 1-1-2014 κυκλοφόρησαν οι ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, οι οποίες είναι προς διάθεση στο κατάστημά μας.

Πολυμήχανο - Bottom info